Το νέο summer menu είναι εδώ και θα σε συναρπάσει!
Το νέο summer menu είναι εδώ και θα σε συναρπάσει!

Tο νέο summer menu μας είναι σίγουρο ότι θα γίνει η νέα αγαπημένη σου συνήθεια για τους καλοκαιρινούς μήνες!

Οι τρεις νέοι χυμοί, που ακούν στα ονόματα “Summer Kiss”, “Surfer” και “Watermelon”,  θα σου θυμίσουν καλοκαίρι και εξωτικές παραλίες από την πρώτη κιόλας γουλιά, αφού στα συστατικά του κυριαρχούν το καρπούζι, το πεπόνι και το μάνγκο.

Από την άλλη, το νέο smoothie με γάλα καρύδας, μάνγκο, πεπόνι, ανανά, δυόσμο και μύρτιλα είναι η απόλυτη όαση δροσιάς και φρεσκάδας, αφού θα σου φέρει εικόνες από βόλτες σε ατελείωτες αμμουδιές και καταγάλανα νερά.

Όμως το summer menu δεν τελειώνει εκεί! Σου δίνει  λύση ακόμα κι όταν ψάχνεις πρωινό, ή κάτι ελαφρύ να τσιμπήσεις το μεσημέρι. Το “Summer Bowl” είναι το νέο energy bowl που θα σου κλέψει την καρδιά και θα σου χαρίσει όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι το πρωί. Τι περιέχει; Όλα αυτά που αγαπάς! Μπανάνα, φράουλα, μάνγκο, πεπόνι, flakes καρύδας και chia seeds!

Last but not least, η νέα πράσινη σαλάτα, ονόματι “Melon”, που όπως πολύ καλά κατάλαβες έχει πρωταγωνιστή το πεπόνι και δημιουργεί αναπάντεχες εκρήξεις δροσιάς στον ουρανίσκο σου!

Αν λοιπόν θέλεις να γεμίζεις τις μέρες σου με «καλοκαίρι» οποιαδήποτε στιγμή, το νέο summer menu του JOIN σε περιμένει να το δοκιμάσεις!

XYMOI

SUMMER KISS
Καρπούζι, πεπόνι, φράουλα

SURFER

Πορτοκάλι, πεπόνι, μάνγκο

WATERMELON

Καρπούζι

 

SMOOTHIES

VACAY 
Γάλα καρύδας, μάνγκο, πεπόνι, ανανάς, δυόσμος, μύρτιλα

 

ENERGY BOWLS

SUMMER BOWL

Μπανάνα, φράουλα, μάνγκο, πεπόνι, flakes καρύδας, chia seeds

 

ΣΑΛΑΤΕΣ

MELON
Πράσινη σαλάτα, πεπόνι, ντοματίνια, προσούτο, dressing

JOIN juice bars
Στύβουμε καθημερινά το μυαλό μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες και νέα που αφορούν την διατροφή σας και τον τρόπο ζωής!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *