Νέες θέσεις εργασίας στα JOIN juice bars! - JOIN juice bars
Νέες θέσεις εργασίας στα JOIN juice bars!
Προσλαμβάνουμε νέους συνεργάτες με όρεξη και πολύ πολύ διάθεση!

Είμαστε τα JOIN juice bars και αναζητούμε τους νέους juicers που θα πλαισιώσουν την ομάδα μας.

Τα βασικότερα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτουν οι juicers είναι η ενέργεια και το πάθος, το ομαδικό πνεύμα και η συνεργατικότητα, η άφθονη αισιοδοξία και η διάθεση να προσφέρουν τις καλύτερες εμπειρίες στους πελάτες των JOIN.

Να μην ξεχάσουμε να σας πούμε ότι θα πρέπει απαραιτήτως να μιλούν βασικά αγγλικά για να μπορούν να εξυπηρετήσουν πελάτες από ξένες χώρες!

Η προϋπηρεσία σε αντίστοιχο πόστο δεν είναι απαραίτητη διότι στα JOIN έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης για κάθε νέο juicer.  Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκπαίδευση και τη σωστή κατάρτιση των juicers μας. Κάθε νεοπροσλαμβανόμενος juicer ακολουθεί ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που του παρέχει την αρχική επιμόρφωση, καθώς και τις βασικές δεξιότητες και γνώσεις που απαιτούνται για να γίνει ένας ικανός juicer.

Μέσα από εκπαιδευτικά σεμινάρια και τεχνικές, οι υποψήφιοι Juicers διδάσκονται τους κανόνες επικοινωνίας και εξυπηρέτησης πελατών, τις ιδιότητες φρούτων και λαχανικών, τον τρόπο δημιουργίας όλων των προϊόντων, καθώς και τη φιλοσοφία και κουλτούρα των στα JOIN juice bars.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη και πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία εκπαίδευσης, που εξοπλίζει τους νέους juicers με αυτοπεποίθηση και τους προετοιμάζει κατάλληλα για την άψογη εξυπηρέτηση όλων των πελατών.

Αν πιστεύετε ότι ταιριάζετε απόλυτα με το προφίλ των juicers που αναζητούμε μπορείτε να στείλετε άμεσα το βιογραφικό σας με φωτογραφία και τηλέφωνο επικοινωνίας στο hr@joinjuicebars.gr. Σε περίπτωση που θα είστε ανάμεσα στους υποψήφιους θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Σας περιμένουμε!

JOIN juice bars
Στύβουμε καθημερινά το μυαλό μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες και νέα που αφορούν την διατροφή σας και τον τρόπο ζωής!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *