Στα JOIN juice bars θα βρεις το πιο smooth(ie) ρόφημα - JOIN juice bars
Στα JOIN juice bars θα βρεις το πιο smooth(ie) ρόφημα
Έλα στα JOIN juice bars, διάλεξε ένα από τα 8 smoothies και γνώρισε την απολαυστική πλευρά της ζωής!

Αν ψάχνεις το τέλειο pick-me-up με λίγες θερμίδες, απίθανη γεύση και πολλές βιταμίνες τότε τα smoothies είναι το ιδανικό σνακ!

Μπορείς να τα απολαύσεις όλη την ημέρα για να τονώσεις τον οργανισμό και τον μεταβολισμό σου ενώ τα θρεπτικά συστατικά και οι βιταμίνες των φρούτων ενισχύουν το ανοσοποιητικό σου με τον πιο φυσικό τρόπο.

Και μην ξεχνάς πως τα smoothies έχουν ελάχιστες θερμίδες!

Στην αναζήτηση για το πιο λαχταριστό και θρεπτικό smoothie θα βρεις τα JOIN juice bars, το πιο fresh στέκι που σερβίρει smoothies από φρούτα χτυπημένα στο μπλέντερ μαζί με γάλα, γιαούρτι και πάγο.

Σε ένα περιβάλλον γεμάτο ζωή, positive vibes και χαμόγελα οι super juicers σε υποδέχονται με τους πιο δημιουργικούς γευστικούς συνδυασμούς σε smoothies!

PETER PAN

Οι περιπέτειες του Πίτερ Παν έγιναν η έμπνευση για ένα πολύ απολαυστικό smoothie με γιαούρτι, πράσινο μήλο, σπανάκι, πορτοκάλι, δυόσμο και μέλι!

BUGS BUNNY

Μια λαχταριστή πρόταση με γιαούρτι, καρότο, παντζάρι, φράουλα, δυόσμο και μέλι, με εξαιρετική αντιοξειδωτική δράση! Σίγουρα το αγαπημένο ρόφημα του Bugs Bunny.

SQUIRREL

Το γευστικότατο γάλα αμυγδάλου συνδυάζεται με τη φράουλα, τον ανανά και τον δύοσμο και δημιουργούν ένα υγιεινό smoothie, ιδανικό για vegan διατροφή.

WAIKIKI

Exotic vibes να τα πιεις στο ποτήρι! Ένα αντιοξειδωτικό smoothie με γάλα καρύδας, μάνγκο, berries, passion fruit και εξωτική γεύση.

BALLOO

Αν θέλετε ένα γρήγορο boost αυτό το smoothie έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά. Γάλα, μπανάνα, σοκολάτα και φράουλα είναι ο πιο delicious συνδυασμός που θα λατρέψετε.

WINNIE

Πλούσιο σε φυτικές ίνες και φυσικά σάκχαρα το Winnie είναι το απόλυτο boost για το πρωί καθώς περιέχει γάλα, μπανάνα, βρώμη, φυστικοβούτυρο και μέλι.

MAUI

Ανανάς, μάνγκο και μπανάνα μπλέκονται με γάλα καρύδας και προσφέρουν όλη τη γεύση των τροπικών φρούτων μαζί με την απαραίτητη δόση βιταμίνης C.

MOMMY’S

Ο πιο κλασικός συνδυασμός φρούτων είναι σίγουρα και ο πιο αγαπημένος. Μήλο, μπανάνα, πορτοκάλι και αχλάδι μπαίνουν στο μπλέντερ και προσφέρουν βιταμίνες, φυτικές ίνες και απίθανη γεύση.

Εσύ ακόμη να βρεις το δικό σου smoothie;

JOIN juice bars
Στύβουμε καθημερινά το μυαλό μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες και νέα που αφορούν την διατροφή σας και τον τρόπο ζωής!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *