Ο χυμός ρόδι είναι δώρο για το σώμα μας! - JOIN juice bars
Ο χυμός ρόδι είναι δώρο για το σώμα μας!
Το ρόδι ονομάζεται από πολλούς ο “κόκκινος χρυσός” και όχι άδικα!

Το γνωρίζετε ότι τα ρόδια είναι από τα πιο υγιεινά φρούτα που μας προσφέρει η φύση; Αν όχι, ήρθε η ώρα να το μάθετε καθώς τα ρόδια περιέχουν μια σειρά από ευεργετικά συστατικά που δεν θα τα βρείτε σε άλλες τροφές.

Δεκάδες μελέτες έχουν δείξει ότι ο χυμός ρόδι προσφέρει απίστευτα οφέλη στο σώμα μας, και μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο σε πολλές ασθένειες ενώ λειτουργεί και ως ένα εξαιρετικό φυσικό αφροδισιακό. Πάμε να δούμε τα τεκμηριωμένα οφέλη που προσφέρει στην υγεία μας.

Ο χυμός του ροδιού έχει τουλάχιστον 20% υψηλότερη αντιοξειδωτική δύναμη σε σχέση με άλλα ροφήματα, λειτουργεί αξιόπιστα αδρανοποιώντας τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες, παρέχοντας έτσι προστασία από τις καρδιακές νόσους και ορισμένους τύπους καρκίνου.

Είναι πλούσιος σε βιταμίνες Α, C και Ε, σε πληθώρα μεταλλικών στοιχείων (ασβέστιο, σίδηρος, μαγνήσιο, φώσφορος, κάλιο, ψευδάργυρος, σελήνιο), σε υδατάνθρακες και σε φυτικές ίνες. Ένα μόνο ρόδι μπορεί να καλύψει το 40% της ποσότητας σε βιταμίνη C και το 25% της ποσότητας σε φυλλικό οξύ που έχει καθημερινά ανάγκη ένας ενήλικος. Περιέχει επίσης ψηλές ποσότητες φυτικών ινών ενώ είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο χυμός ρόδι θα συμβάλλει στην τόνωση της σχέσης σας με το έτερο ήμισυ Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι άντρες και γυναίκες που έπιναν καθημερινά ένα χυμό ροδιού, παρουσίασαν μέσα σε δύο εβδομάδες κατακόρυφη αύξηση στα επίπεδα της “ορμόνης του σεξ”, την τεστοστερόνη.

Τι περιμένετε; Εμείς ήδη στύβουμε ρόδια!!!

JOIN juice bars
Στύβουμε καθημερινά το μυαλό μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες και νέα που αφορούν την διατροφή σας και τον τρόπο ζωής!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *