Θέλεις να δεις το νέο μας website; Θέλεις, θέλεις!!!
Είμαστε online και η χαρά μας δεν περιγράφεται! Το νέο μας website είναι στο αέρααααα!!!

Τους τελευταίους μήνες όλη η ομάδα του JOIN δούλευε εντατικά για να προσφέρει σε όλους εσάς μια πραγματικά φρέσκια, δροσερή και πάνω απ’ όλα εύχρηστη ψηφιακή εμπειρία.

Ο στόχος μας είναι να μεταδώσουμε το μήνυμα του JOIN και να κάνουμε όσο περισσότερους ανθρώπους γίνεται να βλέπουν καθημερινά την θετική πλευρά της ζωής. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας των JOIN είπαμε ότι δεν είναι ένα μαγαζί αλλά τρόπος ζωής, ένα ζωντανό κίνημα που αποτελείται από όλους εσάς! Δεν είναι εύκολο αλλά είμαστε πεισματάρηδες και μαζί σας θα τα καταφέρουμε!

Περιηγηθείτε στο site μας και δείτε τον κατάλογο μας στο section μενού. Επιλέξτε ανάμεσα στους δεκάδες χυμούς, smoothies, σαλάτες, σάντουϊτς και άλλα πολλά! Ενημερωθείτε για το πως ξεκίνησε η ιδέα των JOIN, πια είναι η φιλοσοφία μας και τι πιστεύουμε για όλους εσάς τους JOINers!

Μην ξεχάσουμε να σας πούμε να γνωρίζετε τους αγαπημένους μας juicers! Είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από την μπάρα, ανάμεσα σε φρούτα και λαχανικά. Ο Αναστάσιος, ο Θοδωρής, η Σοφία και τα υπόλοιπα παιδιά που καθημερινά χαρίζουν χαμόγελα και εξυπηρετούν με τον πιο αισιόδοξο τρόπο, μεταδίδοντας ασύστολα vibes θετικής ενέργειας.

Αν θέλετε να μαθαίνετε όλα τα νέα μας, να ενημερώνεστε για διαγωνισμούς και ειδικές προσφορές τότε εγγραφείτε στο newsletter μας. Πως αλλιώς θα γίνεται αυθεντικοί joiners;

Μην ξεχάσετε να μας πείτε τις εντυπώσεις σας! 

JOIN juice bars
Εμείς είμαστε η ομάδα του JOIN juice bars και στύβουμε το μυαλό μας για να γράψουμε πληροφορίες και νέα που θα σας φανούν πολύ πολύ χρήσιμα! JOIN us!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *