Η Βίβλος των Juicers είναι ιερή! - JOIN juice bars
Η Βίβλος των Juicers είναι ιερή!

Ναι, οι Juicers μας έχουν τη Βίβλο τους! Είναι το προσωπικό τους εγχειρίδιο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα χρειαστούν ως άξιοι υπασπιστές και φορείς της φιλοσοφίας των JOIN Juice Bars, όπως κανόνες λειτουργίας των καταστημάτων, τους τρόπους επικοινωνίας με τους πελάτες και τη δημιουργία των προϊόντων. Την ξεζουμίζουν ευλαβικά μόλις ξεκινούν και βρίσκεται πάντα στη διάθεσή τους.

Μερικά από τα κύρια στοιχεία που αναλύονται αφορούν στην προετοιμασία των καταστημάτων, τον καθαρισμό φρούτων και λαχανικών, τον τρόπο σερβιρίσματος χυμών και άλλων προϊόντων, τον κώδικα ντυσίματος, την ένταση της μουσικής και τη συνεργασία μεταξύ των Juicers.

Η Βίβλος των Juicers δημιουργήθηκε για να να περιγράψει το πλαίσιο εργασίας στα καταστήματα, αλλά πρωτίστως για να δώσει τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη της ομάδας να κατανοήσουν το όραμα και τη φιλοσοφία των JOIN Juice Bars και να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και ευγενούς συνεργασίας, για τη δημιουργία ενός δυναμικού dreamteam που πάνω από όλα γνωρίζει, σέβεται και αγαπάει αυτό που κάνει!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *