New Store: JOIN και στην Κηφισιά - JOIN juice bars
New Store: JOIN και στην Κηφισιά
Μετά το κέντρο της Αθήνας τα JOIN juice bars ανηφόρισαν προς την Κηφισιά και δημιούργησαν το πιο fresh spot!

Η οικογένεια του JOIN μεγαλώνει! Το νέο μέλος των JOIN juice bars βρίσκεται στην Κηφισιά, στην οδό Κασσαβέτη 3 και πρόκειται για ένα χώρο που εμπνέεται από το αστικό τοπίο, είναι γεμάτος χρώμα και άπειρα θετικά vibes!

Τα JOIN juice bars είναι μια ιδέα που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη, μία πόλη που φημίζεται για τις πρωτοποριακές ιδέες της. Το concept του JOIN δίνει χρώμα και φρεσκάδα στο τοπίο της πόλης και προμοτάρει ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, πιο χαρούμενο και εναλλακτικό!

Στο fun και φιλικό περιβάλλον θα κάνεις JOIN με την πιο cool ομάδα, τους juicers, που σερβίρουν θετική ενέργεια, χαμόγελα μαζί με “ψαγμένες” προτάσεις σε χυμούς, smoothies, energy bowls, sandwich, σαλάτες αλλά και καφέ!

Για να γιορτάσουμε το opening του νέου μας χώρου διοργανώσαμε στις 07 Σεπτεμβρίου το πιο fresh event με καλεσμένους από το χώρο των media αλλά και αγαπημένους Instagrammers! Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν χυμούς, smoothies αλλά και energy bowls!

Ραντεβού στο νέο JOIN, Κασσαβέτη 3 στην Κηφισιά!

JOIN juice bars
Στύβουμε καθημερινά το μυαλό μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες και νέα που αφορούν την διατροφή σας και τον τρόπο ζωής!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *