ENERGY MEALS: το πλήρες, θρεπτικό και πεντανόστιμο γεύμα που ψάχνεις!
ENERGY MEALS: το πλήρες, θρεπτικό και πεντανόστιμο γεύμα που ψάχνεις!
Για σένα που οι μέρες σου είναι απαιτητικές τα Energy Meals είναι η απόλυτη λύση!

Η επιτακτική ανάγκη της εποχής που βιώνουμε για έξτρα δόσεις ενέργειας και βιταμινών που θα θωρακίσουν τον οργανισμό μας, είναι και αυτή που μας οδήγησε στην γέννηση των νέων μας προϊόντων. Πέντε ειδικά σχεδιασμένα γεύματα από λαχανικά, φρούτα, super foods και αυθεντικές ελληνικές πρώτες ύλες που ακούνε στο όνομα Energy Meals.

Η ονομασία τους; Κάθε άλλο, παρά τυχαία! Τα Energy Meals μπορούν άνετα να χαρακτηριστούν ως δυναμίτες ενέργειας, καθώς καθένα από τα συστατικά τους είναι πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, που είναι αυτά που χρειάζεται ένας οργανισμός, ώστε να παραμείνει γερός και δυνατός.

Ευεργετικό αβοκάντο, δυναμωτικό φαγόπυρο, ζουμερός ανανάς, vegan oriented τόφου και μαύρο σουσάμι είναι μερικές μόνο από τις υπερ-τροφές που θα ανακαλύψεις στα νέα Energy Meals. Και επειδή τα πολλά λόγια είναι χάσιμο χρόνου, δες, διάλεξε και… τα λέγαμε!

1. DOUBLE CHICKEN AVOCADO
(φαγόπυρο, baby σπανάκι, κοτόπουλο, ντοματίνια, αβοκάντο, παρμεζάνα, μαύρο σουσάμι, κριτσίνια & dressing)

2. VEGAN TOFU
(φαγόπυρο, baby σπανάκι, ρεβύθια, τόφου, παντζάρι, αγγούρι, ντοματίνια, mix ξηρών καρπών (ηλιόσπορος, κολοκυθόσπορος, μαύρη σταφίδα), κριτσίνια & dressing)

3. TUNA
(κινόα, πράσινη σαλάτα, τόνος, αβοκάντο, παντζάρι, αγγούρι, ντοματίνια, λιναρόσπορος, κριτσίνια & dressing)

4. MEDITERRANEAN
(πράσινη σαλάτα, παξιμάδι χαρουπιού, ντομάτα, αγγούρι, απάκι κοτόπουλο, πιπεριά Φλωρίνης, κατίκι Δομοκού, κάπαρη, θυμάρι, ελαιόλαδο & βαλσάμικο)

5. CHICKEN TROPICAL
(πράσινη σαλάτα, φαγόπυρο, κοτόπουλο, ντοματίνια, πεκάν, ανανάς, κριτσίνια & dressing)

Εμείς πάντως, για να καταλήξουμε στο αγαπημένο μας, τα δοκιμάσαμε ΟΛΑ πολλές φορές… ξανά & ξανά… Καλή τύχη, JOINERS!

JOIN juice bars
Στύβουμε καθημερινά το μυαλό μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες και νέα που αφορούν την διατροφή σας και τον τρόπο ζωής!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *