Κάνε το GINGER σύμμαχο για έναν δυνατό οργανισμό
Κάνε το GINGER σύμμαχο για έναν δυνατό οργανισμό
Ανακάλυψε 4 GINGER-BASED JOIN χυμούς

Αν ήδη το έχεις εντάξει στη διατροφή σου, θα ξέρεις ότι το Ginger ή αλλιώς πιπερόρριζα αποτελεί μια αρωματική πικάντικη και ισχυρή τροφή με ισχυρές αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού και αναπνευστικού συστήματος. Αν πάλι όχι, καιρός να μάθεις τη σπουδαιότητα του και τότε σίγουρα θα γίνει ο φανατικός σου σύμμαχος σε μια απαιτητική καθημερινότητα.

Σε μια εποχή όπου η σωστή διατροφή και η θωράκιση του οργανισμού από βιταμίνες έχουν χτυπήσει κόκκινο, τροφές όπως το Ginger αποτελούν φυσική πηγή αντισωμάτων. Το Ginger, εκτός από την αντιοξειδωτική του δράση, συμβάλλει ακόμα και στη διαδικασία της πέψης αλλά και στη σωστή λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος. Με αντιπυρετική και αντιμικροβιακή δράση, τα αιθέρια έλαιά του δρουν επουλωτικά και απαλύνουν τα συμπτώματα του κρυολογήματος.

Πάμε όμως να δούμε πρακτικά πως θα το εντάξεις στην καθημερινή σου διατροφή εύκολα και… νόστιμα! Συλλέξαμε για σένα τέσσερις σούπερ-ντούπερ συνδυασμούς φυσικών χυμών JOIN, όπου πρωταγωνιστεί το πολυμήχανο Ginger:

1. SCARFACE
Πορτοκάλι, Lime, Ginger

2. DON CORLEONE
Μήλο, Ανανάς, Τζίντζερ, Δυόσμος

3. D.TOX
Μήλο, Ακτινίδιο, Αβοκάντο, Τζίντζερ

4. JUICE ME UP
Μήλο, Καρότο, Τζίντζερ

Μεταξύ μας, φίλε JOINER, βάλε το Ginger καθημερινά στη διατροφή σου και θα καταλάβεις τι λέμε τόση ώρα. Once you go Ginger you never go back.

JOIN juice bars
Στύβουμε καθημερινά το μυαλό μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες και νέα που αφορούν την διατροφή σας και τον τρόπο ζωής!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *