Ιδέα - JOIN juice bars
Ιδέα

Διψάς για φρεσκάδα; Το ίδιο και εμείς! Γι’ αυτό δημιουργήσαμε τα JOIN Juice Bars. Ένα ζωντανό κίνημα για μια καλύτερη ζωή, που στηρίζει ανθρώπους γεμάτους ενέργεια, “διψασμένους” για δράση, όλους αυτούς που τους αρέσει να πίνουν τη ζωή στο ποτήρι!

Τα JOIN Juice Bars σχεδιάστηκαν για να εισβάλουν ευχάριστα στη σύγχρονη αστική κουλτούρα, να φιλοξενήσουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής – πιο υγιεινό, πιο δραστήριο, πιο χαρούμενο – και να προσφέρουν στον καθένα ξεχωριστά μία εξατομικευμένη εμπειρία διασκέδασης, μέσα σε ένα περιβάλλον φιλικό, νεανικό, γεμάτο ζωή.  

Στο self-service bar σε υποδέχονται οι πιο super-duper juicers της πόλης! Πάντα με χαμόγελο και θετική ενέργεια στο φουλ. Σερβίρουν καθημερινά τους πιο ψαγμένους διατροφικά, και δημιουργικούς γευστικά, συνδυασμούς φρεσκοστιμμένων χυμών στη Θεσσαλονίκη, καθώς και μία πλούσια ποικιλία υγιεινών επιλογών, όπως smoothies, γιαούρτια, σαλάτες, sandwiches, σνακς και εξαιρετικής ποιότητας καφέ, για σένα που είσαι on the go και non-stop μαζί.

Στίβοντας το μυαλό μας για μια καινοτόμα ιδέα, δημιουργήσαμε τα JOIN Juice Bars. Και μαζί τους ένα νέο τρόπο ζωής! Ακολούθησέ τον και εσύ.