Γιαούρτι, μέλι και φρέσκα φρούτα. Πανδαισία γεύσεων! - JOIN juice bars
Γιαούρτι, μέλι και φρέσκα φρούτα. Πανδαισία γεύσεων!
Στο νέο μας κατάλογο θα βρείτε μοναδικούς συνδυασμούς γιαουρτιού με φρούτα, παστέλι, σοκολάτα και άλλα πολλά!

Αν έχεις φαντασία και διάθεση για παιχνίδι, μπορείς να μετατρέψεις το γιαούρτι σε ένα απολαυστικό σνακ με ελάχιστες θερμίδες. Σήμερα σας παρουσιάζουμε μια γευστική πρόταση που συνδυάζουμε γιαούρτι με μέλι και φρέσκα φρούτα από Έλληνες παραγωγούς.

Επιλέγουμε το γιαούρτι διότι έχει πλούσια διατροφική αξία και πολλά θρεπτικά συστατικά, όπως πρωτεΐνες, ασβέστιο και βιταμίνες. Η καθημερινή κατανάλωση γιαουρτιού βοηθά στην επαρκή πρόληψη ασβεστίου, καλίου και βιταμίνης D που έχουμε όλοι ανάγκη.

Για να δώσουμε γεύση στο γεύμα μας προσθέτουμε μέλι που ενισχύει τον οργανισμό με ιχνοστοιχεία και σάκχαρα τα οποία χαρίζουν άμεσα ενέργεια καθώς επίσης συμβάλλει και στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας.

Στη συνέχεια για να δώσουμε χρώμα και να εμπλουτίσουμε ακόμα περισσότερο την γεύση, προσθέτουμε τα φρέσκα φρούτα όπως φράουλες, ακτινίδια, μπανάνα και ανανά.

Να τονίσουμε ότι εκτός από σνακ, το γιαούρτι με μέλι και φρέσκα φρούτα, μπορεί να αποτελέσει και επιδόρπιο που θα επιλέξετε να καταναλώνετε άφοβα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ό,τι πρέπει για τις ώρες της υπογλυκαιμίας που μας πιάνουν, αλλά και για τα μικρά παιδιά.

Απολαύστε το δίχως ενοχές!

JOIN juice bars
Στύβουμε καθημερινά το μυαλό μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες και νέα που αφορούν την διατροφή σας και τον τρόπο ζωής!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *