Τα 7 Smoothies που θα σας γεμίσουν ενέργεια! - JOIN juice bars
Τα 7 Smoothies που θα σας γεμίσουν ενέργεια!
Ένας εξαιρετικός τρόπος για να βάλετε τα φρούτα στην καθημερινή σας διατροφή!

Όταν θέλετε να τονώσετε τον οργανισμό σας με βιταμίνες δεν υπάρχει τίποτα πιο υγιεινό από ένα λαχταριστό smoothie. Είτε ως πρωινό, είτε ως ενδιάμεσο σνακ, τα smoothies είναι ο πιο γευστικός τρόπος να πάρετε την απαραίτητη ενέργεια, να τονώσετε το ανοσοποιητικό σας και να λάβετε πολλά θρεπτικά συστατικά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χορτάσετε δίχως να φορτώσετε τον οργανισμό μας με περιττές θερμίδες και αυτό γιατί τα smoothies που φτιάχνουμε στα JOIN αποτελούνται από φρούτα χτυπημένα στο μπλέντερ μαζί με γάλα, γιαούρτι και πάγο.

PETER PAN
Το smoothie που ήρθε απευθείας από την χώρα του ποτέ! Η πράσινη απόλαυση αποτελείται από γιαούρτι, πράσινο μήλο, σπανάκι, πορτοκάλι, δυόσμο και μέλι. 

BUGS BUNNY
Bugs bunny δίχως καρότα δεν γίνεται! Ένα smoothie που αποτελεί μια εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών ουσιών και περιέχει γιαούρτι, καρότο, παντζάρι, φράουλα, δυόσμο και μέλι.

SQUIRREL
Ελαφρύ, υγιεινό και πολύ γευστικό smoothie με βάση το γάλα αμυγδάλου και φρούτα όπως φράουλα, ανανάς, μπανάνα και δυόσμος.

WAIKIKI
Οι παραλίες της Χονολουλού απέχουν μια ρουφηξιά! Ένα μοναδικό smoothie με εξωτερικές επιρροές που περιέχει γάλα καρύδας, μάνγκο, berries και passion fruit.

BALLOO
Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το smoothie Balloo διότι τα συστατικά του μιλούν από μόνα τους. Περιέχει γάλα, μπανάνα, σοκολάτα και φράουλα που προσφέρουν πολύ ενέργεια!

WINNIE
Το smoothie Winnie αποτελείται από γάλα, μπανάνα, βρώμη, φυστικοβούτυρο και μέλι. Η μπανάνα και το μέλι είναι πλούσια σε φυτικά σάκχαρα.

MAUI
Βάλαμε σε ένα smoothie όλα τα τροπικά φρούτα, που ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού, χάρη στο υψηλό περιεχόμενό τους σε βιταμίνη C. Περιέχει γάλα καρύδας, ανανάς, μάνγκο και μπανάνα.

Στην υγειά σας!

JOIN juice bars
Στύβουμε καθημερινά το μυαλό μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες και νέα που αφορούν την διατροφή σας και τον τρόπο ζωής!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *