Τα 4 JOIN σνακ για να είστε πάντα Up! - JOIN juice bars
Τα 4 JOIN σνακ για να είστε πάντα Up!
Διατηρήστε την ποιότητα της διατροφής σας διότι τελικά είμαστε αυτά που τρώμε!

Η καθημερινότητα και οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής έχουν αλλάξει τις διατροφικές μας συνήθειες, καθώς ένα μεγάλο μέρος της ημέρας μας βρίσκει εκτός σπιτιού. Είναι γεγονός ότι η διατροφή μας δεν επηρεάζει μόνο της υγεία μας αλλά και την παραγωγικότητά μας!

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή διότι οι πειρασμοί του γρήγορου φαγητού και των συσκευασμένων γευμάτων είναι αρκετοί και μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία μας. Όπως αναφέρει σε πρόσφατο άρθρο της η health & lifestyle expert Lisa De Fazio “Αν τρώμε φαγητά πλούσια σε λιπαρά, γεύματα γεμάτα ζάχαρη και ανθυγιεινά σνακ, μας πιάνει υπνηλία και μειώνεται η ενέργεια μας”.

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, τρώγοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα και πιο συγκεκριμένα κάθε τρεις με τέσσερις ώρες, συμβάλλουμε στην εύρυθμη λειτουργία του μεταβολισμού μας και κρατάμε την ενέργειά μας σε υψηλά επίπεδα.

Εμείς επιλέξαμε και σας προτείνουμε 4 γευστικές και υγιεινές προτάσεις JOIN, γεμάτες θρεπτικά συστατικά που θα σας χορτάσουν, θα σας προσφέρουν ενέργεια και σίγουρα δεν θα σας φορτώσουν με περιττές θερμίδες.

Χυμός Hulk
Οι 100% φυσικοί χυμοί φρούτων και λαχανικών αποτελούν πάντα μια εξαιρετική επιλογή και ιδιαίτερα όταν οι πρώτες ύλες είναι υψηλής ποιότητας όπως αυτές που χρησιμοποιούμε εμείς. O χυμός Hulk συνδυάζει και τα 2 διότι περιέχει μήλο, καρότο, σέλερι και σπανάκι! Για εσάς τους φανατικούς Joiners όλων των ηλικιών, σας περιμένει το μεγάλο ποτήρι των 400ml που είναι γεμάτο πολύτιμες βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και ιχνοστοιχεία.

Μπάρα δημητριακών
Αν έχετε πραγματικά ανάγκη από μια γλυκιά γεύση αλλά δεν θέλετε να φορτωθείτε με ανεπιθύμητες θερμίδες, επιλέξτε τις μπάρες δημητριακών μας. Είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο κι επίσης έχουν βιταμίνες και ανόργανα συστατικά.

Γιαούρτι με φρέσκα φρούτα
Το Ελληνικό γιαούρτι βοηθάει στην καλή λειτουργία του πεπτικού μας συστήματος. Περιέχει προβιοτικά και προσφέρει πρωτεΐνες, ασβέστιο, βιταμίνες, κάλιο και μαγνήσιο. Ένας από τους πολλούς συνδυασμούς που προσφέρουμε το γιαούρτι μας είναι με τα φρέσκα φρούτα το οποίο αποτελεί ένα γεύμα πλούσιο σε φυτικές ίνες και ενέργεια.

Sandwich Chick End
Δεν έχετε δοκιμάσει πιο νόστιμο σάντουιτς ιδιαίτερα αν σας αρέσει το κοτόπουλο! Μέσα σε ένα μοναδικό ζεστό ψωμί βάζουμε κομμάτια κοτόπουλου και τα συνδυάζουμε με τυρί light και σως μουστάρδας. Η συγκεκριμένη πρόταση μπορεί να αποτελέσει το κυρίως γεύμα σας που θα σας κρατήσει όλη την ημέρα.

Joiners, να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι ο οργανισμός μας θέλει φροντίδα και σωστά “καύσιμα” για να λειτουργεί άρτια! Έτσι λοιπόν δώστε του την δέουσα προσοχή!

JOIN juice bars
Στύβουμε καθημερινά το μυαλό μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες και νέα που αφορούν την διατροφή σας και τον τρόπο ζωής!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *