Νέκυια: Το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Λέντζα για το Ροβανιέμι - JOIN juice bars
Νέκυια: Το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Λέντζα για το Ροβανιέμι

Το Φεβρουάριο του 2018 μια παρέα παράτολμων ανθρώπων αποφάσισε να ακολουθήσει τον αθλητή υπεραποστάσεων Μάριο Γιαννάκου σε μια αποστολή που τους έφτασε ως τα όρια του Αρκτικού Κύκλου.

Το αποτέλεσμα του ταξιδιού ήταν ένας τερματισμός, πολλές αποσκευές με εμπειρίες και ένα ντοκιμαντέρ από τον Γιώργο Λέντζα που κατέγραψε όλη την προσπάθεια του Μάριου. Ο φακός του Γιώργου κατέγραψε την προετοιμασία, τις απαιτήσεις, τις δυσκολίες αλλά και το ψυχικό σθένος που χρειάζεται κάποιος για να διασχίσει 150 χιλιόμετρα πάνω από τις παγωμένες λίμνες του Ροβανιέμι, της Φινλανδίας.

Το ντοκιμαντέρ “Νέκυια”, η πρώτη – επίσημη – σκηνοθετική δουλειά του Γιώργου Λέντζα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στο Adventure Film Festival Greece, στο Θέατρο Pierce του The American College of Greece.

Η οικογένεια του JOIN “αγκάλιασε¨ από την αρχή τις προσπάθειες του Μάριου Γιαννάκου, πέρασε ώρες αγωνίας κατά τη διάρκεια του αγώνα και ένιωσε τεράστια υπερηφάνεια και ανακούφιση τη στιγμή του πολυπόθητου τερματισμού.

Και για άλλη μία φορά νιώθουμε χαρούμενοι για την εξαιρετική δουλειά του Γιώργου Λέντζα!

Δείτε το τρέιλερ του “Νέκυια” για να πάρετε μια γεύση από το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ του Γιώργου Λέντζα.

 

 

* Νέκυια ήταν η Ραψωδία λ’ της Οδύσσειας που περιγράφει την κάθοδο του Οδυσσέα στον Άδη, που πήγε να ζητήσει χρησμό από τη σκιά του μάντη Τειρεσία.

JOIN juice bars
Στύβουμε καθημερινά το μυαλό μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες και νέα που αφορούν την διατροφή σας και τον τρόπο ζωής!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *