THE 4s: Τέσσερα ολοκαίνουρια προϊόντα κάνουν JOIN στο μενού μας!
THE 4s: Τέσσερα ολοκαίνουρια προϊόντα κάνουν JOIN στο μενού μας!
Μια τετράδα φωτιά γεμάτη ενέργεια και θρεπτικά συστατικά που θα σε απογειώσουν!

Σωστά καταλάβατε! Το νέο μενού των JOIN juice bars μόοολις έφτασε και ακούει στο όνομα «THE 4s». Τέσσερα νέα προϊόντα ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια δύσκολη αποστολή: Να τερματίσουν τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού μας!

Έπειτα από το feedback που παίρνουμε από τους φανατικούς JOINERS, εσάς, και από μια σειρά γευστικών πειραματισμών και ταξίδια σε ξεχωριστά μέρη του κόσμου, καταλήξαμε σε τέσσερις ισορροπημένες και πλούσιες συνταγές που θα σου θυμίσουν τους λόγους που έκανες JOIN στο κίνημα ενέργειας.

Με βασικό στόχο, την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποσότητα βιταμινών αλλά και πολύτιμων θρεπτικών συστατικών σε κάθε μας γεύμα, δημιουργήσαμε ένα μενού με πρωταγωνιστή το ευεργετικό ρόδι και ξεχωριστές πρώτες ύλες, όπως τα καρύδια πεκάν, το οργανικό acai και το ταχίνι ολικής.

Ας αφήσουμε όμως τις εικόνες και τις συνταγές να μιλήσουν από μόνες τους. Αναλυτικά, στον κατάλογο του νέου “THE 4s” menu θα βρεις:

POM YOGURT BOWL (Γιαούρτι 2%, Granola Φρούτων, Ταχίνι Ολικής, Ρόδι, Μέλι)

Συνσυασμός απλός, αλλά άχαστος. Το ιδανικό πρωινό ή απογευματινό σνακ για σένα που χρειάζεσαι κάτι δυναμωτικό και νόστιμο πριν την προπόνηση.

ACAI PEANUT BUTTER BOWL (Οrganic Αcai, Mπανάνα, Granola Σοκολάτα, Ρόδι, Φυστικοβούτυρo)

Ένα energy bowl με βάση το πεντανόστιμο acai, φερμένο από τα δάση του Αμαζονίου και πλούσιο σε αντιοξειδωτικά. Έχει πολλές βιταμίνες και ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό και σε συνδυασμό με τα άλλα φρούτα και δημητριακά δημιουργεί ένα αποτέλεσμα που θα σε κάνει να κολλήσεις.

HIGH PROTEIN TOAST (Φέτα Σίκαλης, Μους Φιλαδέλφια, Γαλοπούλα, Αυγό, Φυστίκι Αιγίνης)

Ποτέ ξανά η πρωτεΐνη δεν ήταν τόσο νόστιμη. Όταν όλα εκείνα που χρειάζεσαι στη διατροφή σου βρίσκονται σε ένα τοστ, τι άλλο να ζητήσεις;

PECAN SALAD (Πράσινη Σαλάτα, Κοτόπουλο, Dressing, Πεκάν, Ντοματίνια, Ρόδι)

Με μια πρώτη ματιά θα σου θυμίσει μια κλασική σαλάτα του Καίσαρα. Η δροσιά των σπόρων ροδιού όμως, σε συνδυασμό με την ξεχωριστή ποικιλία καρυδιού πεκάν, θα κάνει το μεσημεριανό break την αγαπημένη σου στιγμή της ημέρας.

Αν ακόμη δεν πείστηκες, μια δοκιμή στο πλησιέστερο JOIN spot και σίγουρα… ψήθηκες!

JOIN juice bars
Στύβουμε καθημερινά το μυαλό μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες και νέα που αφορούν την διατροφή σας και τον τρόπο ζωής!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *