Κάνε και εσύ JOIN στην πιο Πράσινη Ενέργεια και μείωσε το Οικολογικό Αποτύπωμα!
Κάνε και εσύ JOIN στην πιο Πράσινη Ενέργεια και μείωσε το Οικολογικό Αποτύπωμα!
Το ΝΕΟ Reusable Cup έφτασε και αφήνει την προστασία του περιβάλλοντος... στο χέρι σου!

Όταν βρισκόμαστε στην πηγή της φρεσκάδας και του απόλυτου wellness, δεν θα μπορούσαμε να μην συμμετέχουμε στην οικολογική δράση για την προστασία του ίδιου μας του πλανήτη, μια δράση που αποκτά ολοένα και περισσότερους φανς!

Βιοδιασπώμενο, φυσικό προϊόν από ίνες Bamboo και ταυτόχρονα απόλυτα στυλάτο.
Ναι, καλά διαβάσες! Είναι το ΝΕΟ Reusable Cup από τα JOIN Juice Bars, που ήρθε για να γίνει το πιο φρέσκο trend που θα βάλει το δικό του λιθαράκι στην μείωση του Οικολογικού Αποτυπώματος!

Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί καθήκον όλων μας. Το νέο Keep Cup των JOIN μας δίνει την ευκαιρία να υιοθετήσουμε έναν νέο τρόπο ζωής στην καθημερινότητα μας, αφήνοντας την ελπίδα για ένα πιο πράσινο αύριο… στο χέρι μας! Από τον πρώτο καφέ στην διαδρομή προς το γραφείο, τον χυμό που θα δώσει το ιδανικό energy dose πριν την προπόνηση ή την απογευματινή βόλτα με ένα αγαπημένο πρόσωπο. Το Reusable Cup ήρθε για να είναι εκεί σε κάθε σου όμορφη στιγμή, την στιγμή που το περιβάλλον σε χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ!

Το ζήτημα της προστασίας του πλανήτη δεν σταματά στην χρήση βιοδιασπώμενων προϊόντων, αλλά έχει να κάνει με την γενικότερη στάση μας απέναντι στο περιβάλλον, την οποία όλοι μας οφείλουμε να επαναπροσδιορίσουμε.

Προμηθεύσου και εσύ το δικό σου Reusable Cup από ένα κατάστημα JOIN, γίνε μέλος της πιο Πράσινης Ενέργειας και θα δεις… ο αγαπημένος σου χυμός γίνεται ακόμα πιο γευστικός, όταν τον απολαμβάνεις χωρίς να επιβαρύνεις το περιβάλλον γύρω σου!

KEEP it eco-friendly, KEEP it fresh, KEEP THE CUP, Joiners!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *