Ήρθε το νέο POP-UP μενού και πρέπει να το δοκιμάσεις!
Ήρθε το νέο POP-UP μενού και πρέπει να το δοκιμάσεις!
Ένα ολόφρεσκο μενού γεμάτο θρεπτικά συστατικά και προσανατολισμένο στα superfoods!

Ναι ναι, είναι γεγονός μόλις έφτασε το νέο POP-UP menu μας και είμαστε σούπερ ενθουσιασμένοι! Το τελευταίο διάστημα ακούσαμε αυτά που μας προτείνατε και αποφασίσαμε να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

Κάναμε πολλές γευστικές δοκιμές, δουλέψαμε πάνω σε νέους συνδυασμούς, ταξιδέψαμε, ενημερωθήκαμε για τις τάσεις της αγοράς και καταλήξαμε στις προτάσεις που θα βρείτε στο POP-UP menu.

Γνωρίζοντας ότι η καθημερινότητα όλων μας γίνεται όλο και πιο απαιτητική και η ποσότητα του φαγητού που καταναλώνουμε στην διάρκεια της ημέρας μειώνεται, σκεφτήκαμε το νέο μενου να είναι προσανατολισμένο στα superfoods έτσι ώστε να καταναλώνετε όσο τον δυνατόν μεγαλύτερη ποσότητα βιταμινών αλλά και πολύτιμων θρεπτικών ουσιών σε ένα γεύμα.

Τα στοιχεία που ξεχωρίζουν από το νέο μενού είναι η pitaya, ο λιναρόσπορος, το αβοκάντο, το acai, το φυστικοβούτυρο και η matcha σε πόσιμη μορφή.

Ας δούμε ένα ένα τα προϊόντα που θα βρείτε στον κατάλογο.

ACAI BOWL (Μπανάνα, πουρές acai, αβοκάντο, granola σοκολάτα, ανανάς, berries)
Αν υπάρχει κάτι που θα θα λατρέψετε αυτό είναι το acai bowl. To acai (προφέρεται ασάι) προέρχεται από τα δάση του Αμαζονίου και είναι ένα superfood πλούσιο σε αντιοξειδωτικά. Έχει πολλές βιταμίνες και ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό και σε συνδυασμό με τα άλλα φρούτα και δημητριακά δημιουργεί ένα γευστικότατο bowl.

PITAYA BOWL (Μπανάνα, πουρές pitaya, ακτινίδιο)
Το φρούτο “πιτάγια” γνωστό και ως το φρούτο του Δράκου, είναι ένα από τα πιο όμορφα και γευστικά εξωτικά φρούτα. Το εσωτερικό λόγω των δεκάδων μικρών σπόρων θυμίζει ακτινίδιο αλλά η γεύση φέρνει περισσότερο σε πεπόνι. Στο Pitaya bowl το συνδυάζουμε με μπανάνα και ακτινίδιο και το αποτέλεσμα είναι… Μένεις άφωνος!

AVO SMOOTHIE (Μπανάνα, αβοκάντο, γάλα σόγιας βανίλια)
Το αβοκάντο είναι ένα από τα αγαπημένα μας φρούτα γι’ αυτό και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα smoothie αφιερωμένο σε αυτό. Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, καλά λιπαρά, ίνες όπως επίσης και κάλιο, τον ηλεκτρολύτη που ρυθμίζει τα υγρά του σώματος.

ICED MATCHA LATTE (Γάλα σόγιας, matcha maiden)
Πρόκειται για ένα κρύο ρόφημα με βάση το matcha maiden ιαπωνικό τσάι. Η λέξη “matcha” σημαίνει τσάι σε σκόνη και το αποτέλεσμα προκύπτει από το άλεσμα των φύλλων τσαγιού.Επειδή το matcha φτιάχνεται από τσάι υψηλής ποιότητας και περιέχει ολόκληρα φύλλα είναι πηγή διαφόρων θρεπτικών συστατικών και είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά τα οποία προστατεύουν από καρδιακές παθήσεις.

TOASTS
Το “καλό” snacking αποτελεί παγκόσμια τάση που αυξάνεται συνεχώς και αναμένεται να γίνει ακόμη πιο έντονη στο μέλλον. Γενικότερα τα snacks είναι πολύ σημαντικά για τον οργανισμό διότι του προσφέρουν ενέργεια και θρεπτικά συστατικά για την ημέρα. Γι’ αυτό κι εμείς δημιουργήσαμε για εσάς 2 εξαιρετικά σνάκ που συμβάλλουν στην σωστή διατροφή σας.

PEANUT BUTTER TOAST (Φυστικοβούτυρο, μπανάνα, flakes καρύδας, σοκολάτα υγείας, ψωμί ολικής)

AVOCADO TOAST (Μους αβοκάντο, αυγό, αβοκάντο, σπόροι chia, ψωμί ολικής)

Αυτό είναι το νέο μας POP-UP menu που θα βρείτε στα JOIN juice bars σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ρωτήστε του juicers μας και αναμένουμε τις εντυπώσεις σας. Καλή απόλαυση joiners!

JOIN juice bars
Στύβουμε καθημερινά το μυαλό μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες και νέα που αφορούν την διατροφή σας και τον τρόπο ζωής!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *